Tarieven

Concurrerende Tarieven

Accountants en administrateurs werken in het algemeen op basis van uurtarieven. Dat betekent dat we kunnen concurreren op basis van de hoogte van het tarief en op basis van het aantal uren dat nodig is voor de werkzaamheden. Wij zijn in de meeste gevallen ook bereid om vooraf prijsafspraken te maken zodat u exact weet waar u aan toe bent. Eventueel kunt u ook betalen in vaste maandelijkse termijnen. Zie ook ons tabblad “offerte”.

Onze uurtarieven variëren van € 40 voor eenvoudige administratieve werkzaamheden tot maximaal € 90 voor samenstelwerkzaamheden. Zoals hiervoor al is genoemd is niet alleen de hoogte van de tarieven van belang maar ook het aantal uren dat nodig is. Doordat wij een kleine en zeer efficiënte kantoororganisatie hebben en onze werkzaamheden vergaand geautomatiseerd zijn kunnen wij in het algemeen stellen dat onze declaraties aanzienlijk lager zijn dan van de grotere accountantsorganisaties.

Kortom alle reden om eens met ons te overleggen over uw situatie. Een kennismakingsgesprek kan bij ons of bij u op het bedrijf en is altijd gratis!

Bel ons: 0597-563083

of

Mail ons: info@blijborg.nl