Aeilt Roelfsema

Aeilt Roelfsema (1962)

Opgegroeid in Alteveer en momenteel woonachtig in Onstwedde.

Opleiding

In 1992 ben ik afgestudeerd als accountant voor het midden- en kleinbedrijf (A.A.). Daarvoor heb ik via avondopleiding respectievelijk MBA en SPD afgerond. Na de opleiding tot accountant heb ik een aanvullende fiscale opleiding gevolgd bij het College Belastingadviseurs. Sinds 1998 mag ik mij dan ook Register Belastingconsulent noemen. Per 1 januari 2018 heb ik vrijwillig afstand gedaan van de accountantstitel vanwege voortdurend toenemende regelgeving die voor onze MKB-klanten zou gaan leiden tot hogere prijzen zonder toegevoegde waarde. Sindsdien sta ik ingeschreven in het register van OvRAN (ex-accountants) als Register Consulent en Adviseur (RCA).

Ervaring

Van 1987 tot en met 1 april 2005 ben ik werkzaam geweest bij Ernst & Young te Winschoten en Groningen. Daarvoor ben ik van 1984 tot 1987 werkzaam geweest bij administratiekantoor De Höchte te Alteveer.

Op 1 april 2005 ben ik toegetreden tot de maatschap Accountantskantoor Blijborg. Vanaf 2018 is dit kantoor voortgezet als Administratiekantoor Blijborg.

Ga verder naar Karla Korte